Son Dakika Deprem Denizli : Gıda mühendisi Cansu, intihar etti - Haberler : Son olarak 08:37'te honaz'a bağlı kaklık mahallesi'nde 2,4 .

Afad tarafından gelen son dakika bilgisine göre; Son olarak 08:37'te honaz'a bağlı kaklık mahallesi'nde 2,4 . Denizli iliinin honaz ilçesinde büyüklüğü 4.4 olan deprem meydana geldi. Son dakika haberleri.afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, denizli'nin honaz ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad tarafından bugün, 3.7 şiddetinde yeni bir depremin gerçekleştiği bildirildi .

17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: Demet Özdemir Haberleri
Demet Özdemir Haberleri from i.tv100.com
Denizli'de iki gün içerisinde art arda depremler meydana geldi. Afad tarafından bugün, 3.7 şiddetinde yeni bir depremin gerçekleştiği bildirildi . Denizli'de dün geceden itibaren art arda depremler meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin son dakika açıklamasına göre denizli karapınar'da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: Denizli iliinin honaz ilçesinde büyüklüğü 4.4 olan deprem meydana geldi. Denizli'deki tüm depremler ile birlikte ülkemizde büyüklüğü 4.0 ve üzerindeki depremler gösterilmektedir. Afad, denizli'nin serinhisar ilçesinde 3.6 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Deprem şehir merkezinde de hissedildi.

Denizli iliinin honaz ilçesinde büyüklüğü 4.4 olan deprem meydana geldi. Son dakika haberleri.afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, denizli'nin honaz ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son olarak 08:37'te honaz'a bağlı kaklık mahallesi'nde 2,4 . Denizli'de dün geceden itibaren art arda depremler meydana geldi. Afad tarafından gelen son dakika bilgisine göre; Denizli'deki tüm depremler ile birlikte ülkemizde büyüklüğü 4.0 ve üzerindeki depremler gösterilmektedir. Denizli'nin honaz ilçesinde saat 15.10'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli'de iki gün içerisinde art arda depremler meydana geldi. Kandilli son deprem haberine göre, denizli deki depremin büyüklüğünü 4.4 olarak . Artçıların en büyüğü ise 3,6 oldu. 17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: Saat 2.45'te merkez üssü denizli'nin honaz ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana . Afad tarafından bugün, 3.7 şiddetinde yeni bir depremin gerçekleştiği bildirildi .

17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: Afad tarafından bugün, 3.7 şiddetinde yeni bir depremin gerçekleştiği bildirildi . Kandilli son deprem haberine göre, denizli deki depremin büyüklüğünü 4.4 olarak . Son olarak 08:37'te honaz'a bağlı kaklık mahallesi'nde 2,4 . Denizli'de dün geceden itibaren art arda depremler meydana geldi.

Denizli'nin honaz ilçesinde saat 15.10'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Zümrüdü Anka KuÅŸu anlamı ne Simgurg nedir Phoenix
Zümrüdü Anka Kuşu anlamı ne Simgurg nedir Phoenix from i.internethaber.com
Deprem şehir merkezinde de hissedildi. Denizli'nin honaz ilçesinde saat 15.10'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: Denizli'de iki gün içerisinde art arda depremler meydana geldi. Afad, denizli'nin serinhisar ilçesinde 3.6 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Denizli'de dün geceden itibaren art arda depremler meydana geldi. Saat 2.45'te merkez üssü denizli'nin honaz ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana . Afad tarafından gelen son dakika bilgisine göre;

Afad, denizli'nin serinhisar ilçesinde 3.6 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Kandilli rasathanesi'nin son dakika açıklamasına göre denizli karapınar'da 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından bugün, 3.7 şiddetinde yeni bir depremin gerçekleştiği bildirildi . Artçıların en büyüğü ise 3,6 oldu. Denizli'de iki gün içerisinde art arda depremler meydana geldi. Art arda meydana gelen depremler nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Kandilli son deprem haberine göre, denizli deki depremin büyüklüğünü 4.4 olarak . Son dakika haberleri.afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, denizli'nin honaz ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: Deprem şehir merkezinde de hissedildi. Saat 2.45'te merkez üssü denizli'nin honaz ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana . Denizli'de dün geceden itibaren art arda depremler meydana geldi. Denizli'deki tüm depremler ile birlikte ülkemizde büyüklüğü 4.0 ve üzerindeki depremler gösterilmektedir. Afad tarafından gelen son dakika bilgisine göre;

Denizli'nin honaz ilçesinde saat 15.10'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: Afad tarafından bugün, 3.7 şiddetinde yeni bir depremin gerçekleştiği bildirildi . Art arda meydana gelen depremler nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Kandilli son deprem haberine göre, denizli deki depremin büyüklüğünü 4.4 olarak .

Son olarak 08:37'te honaz'a bağlı kaklık mahallesi'nde 2,4 . ÇaÄŸlar ErtuÄŸrul, Hangi Ãœnlü Oyuncuya BenzerliÄŸi Ä°le
Çağlar Ertuğrul, Hangi Ünlü Oyuncuya Benzerliği İle from img.acunn.com
Kandilli son deprem haberine göre, denizli deki depremin büyüklüğünü 4.4 olarak . Artçıların en büyüğü ise 3,6 oldu. Son dakika haberleri.afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, denizli'nin honaz ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, denizli'nin serinhisar ilçesinde 3.6 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Denizli'deki tüm depremler ile birlikte ülkemizde büyüklüğü 4.0 ve üzerindeki depremler gösterilmektedir. Deprem şehir merkezinde de hissedildi. 17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: Denizli'de iki gün içerisinde art arda depremler meydana geldi.

Denizli'nin honaz ilçesinde saat 15.10'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Saat 2.45'te merkez üssü denizli'nin honaz ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana . Denizli'de iki gün içerisinde art arda depremler meydana geldi. 17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: Afad tarafından gelen son dakika bilgisine göre; Artçıların en büyüğü ise 3,6 oldu. Kandilli son deprem haberine göre, denizli deki depremin büyüklüğünü 4.4 olarak . Deprem şehir merkezinde de hissedildi. Afad, denizli'nin serinhisar ilçesinde 3.6 şiddetinde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Denizli'de dün geceden itibaren art arda depremler meydana geldi. Art arda meydana gelen depremler nedeniyle kısa süreli panik yaşandı. Afad tarafından bugün, 3.7 şiddetinde yeni bir depremin gerçekleştiği bildirildi . Son olarak 08:37'te honaz'a bağlı kaklık mahallesi'nde 2,4 . Son dakika haberleri.afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre, denizli'nin honaz ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son Dakika Deprem Denizli : Gıda mühendisi Cansu, intihar etti - Haberler : Son olarak 08:37'te honaz'a bağlı kaklık mahallesi'nde 2,4 .. Saat 2.45'te merkez üssü denizli'nin honaz ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana . Denizli'de dün geceden itibaren art arda depremler meydana geldi. Denizli'nin honaz ilçesinde saat 15.10'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Denizli iliinin honaz ilçesinde büyüklüğü 4.4 olan deprem meydana geldi. 17 eylül 2021, cuma 15:38 son güncelleme: