Episcopul Gurie / Sinaxar noiembrie : De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40.

Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. El avea 52 de ani și a decedat în timp ce se încerca . Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din . Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi.

Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Părintele Arhim. Zaharia Zaharou a conferenÅ£iat la Deva
Părintele Arhim. Zaharia Zaharou a conferenţiat la Deva from basilica.ro
Părintele era internat la ati, cu covid 19. El avea 52 de ani și a decedat în timp ce se încerca . Ps gurie (grigorie georgescu) ar . De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, .

A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei.

Preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit. Bărbatul era infectat cu noul coronavirus și avea plămânii afectați în . Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din . Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a decedat joi, la spitalul județean de urgență din deva unde era internat de covid. Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Ps gurie fusese internat la deva în urmă cu o săptămână. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. Părintele era internat la ati, cu covid 19.

Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Părintele era internat la ati, cu covid 19. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. El avea 52 de ani și a decedat în timp ce se încerca .

Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Pelerinii, din nou pe Calea Prislopului. Mănăstirea È™i
Pelerinii, din nou pe Calea Prislopului. Mănăstirea și from www.glasulcetatii.ro
Bărbatul era infectat cu noul coronavirus și avea plămânii afectați în . A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. El avea 52 de ani și a decedat în timp ce se încerca . Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Părintele era internat la ati, cu covid 19. Ps gurie fusese internat la deva în urmă cu o săptămână.

Preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit.

A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. Bărbatul era infectat cu noul coronavirus și avea plămânii afectați în . Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Ps gurie fusese internat la deva în urmă cu o săptămână. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a decedat joi, la spitalul județean de urgență din deva unde era internat de covid. De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. El avea 52 de ani și a decedat în timp ce se încerca . Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din .

Bărbatul era infectat cu noul coronavirus și avea plămânii afectați în . A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a decedat joi, la spitalul județean de urgență din deva unde era internat de covid. El avea 52 de ani și a decedat în timp ce se încerca . Preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit.

Ps gurie (grigorie georgescu) ar . Părintele Arhim. Zaharia Zaharou a conferenÅ£iat la Deva
Părintele Arhim. Zaharia Zaharou a conferenţiat la Deva from basilica.ro
Părintele era internat la ati, cu covid 19. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a decedat joi, la spitalul județean de urgență din deva unde era internat de covid. Preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit. Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei.

Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit.

Acesta era internat cu covid la spitalul județean de urgență din . El avea 52 de ani și a decedat în timp ce se încerca . Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a murit joi. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, . Părintele era internat la ati, cu covid 19. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. Joi, 21 octombrie, episcopul gurie, al devei şi hunedoarei a murit. De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40. A murit preasfințitul gurie, episcopul devei și hunedoarei. Preasfințitul părinte gurie, episcopul devei și hunedoarei, a decedat joi, la spitalul județean de urgență din deva unde era internat de covid. Ps gurie (grigorie georgescu) ar .

Episcopul Gurie / Sinaxar noiembrie : De laura dinu | 21 oct 2021 • 13:40.. Părintele era internat la ati, cu covid 19. Părintele episcop gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la spitalul judeţean din deva, fiind transferat ulterior la secţia ati. El avea 52 de ani și a decedat în timp ce se încerca . Ps gurie fusese internat la deva în urmă cu o săptămână. Episcopia devei şi hunedoara a transmis un comunicat în care oferă informaţii despre slujba de înmormântare a fostului episcop gurie, .